MINIGRADER - Udlejning af MINIGRADER

Afretning tilbydes med Minigrader med erfaren Graderfører. Maskinens blad er 1,8 m bred og kan komme til der hvor de traditionelle gradere må give fortabt. Jeg udfører alt indenfor stier, vejudvidelser og haller, samt pladser kan med fordel reguleres med Minigraderen.​ Jeg regulerer også ridebanebunde.

Minigraderen er udstyret med 2D TOPCON Maskinstyring med Laser-, tværfalds- og Ultralydssensor der gør at afretningen bliver indenfor en minimumstolerance på +/- 5mm.

Få et tilbud på en "afretning"

​Hvis du ønsker mere information om Minigraderen, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os hos Entreprenør Danni B. Du kan kontakte os per e-mail ved at skrive til kontakt@ent-dannib.dk 

Hvad med et uforpligtende tilbud?

Alle opgaver kan udføres på henholdsvis tilbuds-opgaver, hvor der aftales en fast pris inden arbejdet påbegyndes, eller på timeløn, som kan være en fordel hvis du har lyst og mulighed for at hjælpe til med opgaven. Hvis du har et muligt projekt sætter jeg gerne en time af til ideudvikling og tilbudsgivning, uden beregning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhedsnavn & CVR

Entreprenør Danni B

CVR: 33915772

Adresse & Postnummer

Genvej 8,
6560 Sommersted

kontaktinformationer