Jord og gravearbejde

Entreprenør Danni B, udfører et professionelt og effektivt jord og gravearbejde, når der skal graves ud til søer, veje, parkeringspladser, byggeri eller andet.

Vi har mange års erfaring inden for arbejdet og står gerne for totalentreprisen i forbindelse med en større opgave.

Jord er et levende materiale

Da jord er et levende materiale, kræver det en professionel indsats, hvis resultatet skal holde. Samtidig er jordarbejdet følsomt overfor vind og vejr. Det er således nødvendigt at planlægge arbejdet, så vi undgår f.eks. våd og frossen jord.

Kvalitet og kompetence er nøgleordene i vores arbejde, som vi udfører for private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.

​Vi løser alle former for jord og graveopgaver, også under jorden...

Få et godt tilbud på jord og graveopgaver

​Hvis du ønsker mere information om jord og graveopgaver, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os hos Entreprenør Danni B. Du kan kontakte os per e-mail ved at skrive til kontakt@ent-dannib.dk

Hvad med et uforpligtende tilbud?

Alle opgaver kan udføres på henholdsvis tilbuds-opgaver, hvor der aftales en fast pris inden arbejdet påbegyndes, eller på timeløn, som kan være en fordel hvis du har lyst og mulighed for at hjælpe til med opgaven. Hvis du har et muligt projekt sætter jeg gerne en time af til ideudvikling og tilbudsgivning, uden beregning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhedsnavn & CVR

Entreprenør Danni B

CVR: 33915772

Adresse & Postnummer

Genvej 8,
6560 Sommersted

kontaktinformationer